Welkom tijdens Alzheimer Café 22 juni 2021

16 jun 2021

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen.  Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee.  Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt. Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios voor meer informatie. 

Alzheimer Café Zevenaar

Wanneer:
Dinsdag 22 juni 2021 van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). 

Waar:
Het café vindt plaats in ontmoetingscentrum De Hooge Bongert in Zevenaar.

Aanmelding:
U dient zich van te voren aan te melden met uw naam + telefoonnummer via e-mail: alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl.

U bent van harte welkom en de toegang is gratis. 

Covid-19
Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats  voor maximaal 30 personen. Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden. Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten,  benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis! 

De dagbestedingsmarkt!  

Bent u op zoek naar een passende daginvulling voor u of uw naaste? Of wilt u als vrijwilliger werken bij een dagbesteding? Kom dan tijdens het Alzheimer Café langs op de dagbestedingsmarkt! Daarnaast kunnen professionals zich ook oriënteren op een dagbesteding voor hun cliënten.  Tijdens deze markt vertellen medewerkers van verschillende medewerkers locaties voor dagbesteding en dagbehandeling over wat de dagbesteding inhoudt, hoe een dagprogramma er uitziet en waar zij aandacht aan besteden. Er wordt gewerkt met een looproute en roulatiesysteem i.v.m. de Covid-19 maatregelen.
KLIK HIER voor een overzicht van locaties die Daginvulling aanbieden in de Liemers. 

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar,  alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

Terug naar overzicht