Alzheimer Café 25 juni Muziek-Geluktraining

19 jun 2019

Wil jij ervaren wat muziek kan doen in de omgang met mensen met dementie? Kom dan naar de training op dinsdagavond 25 juni in het Alzheimer Café in  Zevenaar

Volgende week dinsdagavond om 19.30 uur geeft Ignar Rip een Muziek-Geluk training in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is elke vierde dinsdag bij Caleidoz, De Hooge Bongert 3 in Zevenaar.

Misschien heb je zelf al gemerkt dat muziek belangrijk is in ieders leven. Het heeft effect op je stemming en je gedrag. Ignar Rip brengt dit in verband met dementie. Ignar Rip inspireert en motiveert, waardoor je enthousiast wordt om met muziek te werken. Muziek bepaalt de sfeer en de sfeer is medebepalend hoe iemand met dementie reageert, zich voelt en wel of niet meewerkt. Dinsdagavond 25 juni geeft Ignar Rip hierover een lezing en we gaan samen ervaren dat het werkt. Ignar inspireert en motiveert, waardoor een andere manier van werken bijna als vanzelf in de praktijk wordt toegepast. Daarom nodigen we dit keer, naast mensen met dementie en mantelzorgers ook speciaal vrijwilligers en zorgprofessionals uit.

Het Alzheimer Café is vrij toegankelijk en opgave vooraf is niet nodig.

 

Terug naar overzicht