Alzheimer Café 25 mei 2021

5 mei 2021

Het Alzheimer Café mag weer van start! Helaas leven we nog steeds in een tijd met corona, maar gelukkig kunnen we weer van start gaan met de fysieke bijeenkomsten. Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen.  Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer  Café bij u in de buurt. Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios voor meer informatie.

 

Welkom in Alzheimer Café Zevenaar 

  • Dinsdag 25 mei 2021 van 19.30 tot 21.00 (inloop 19.00 uur) 
  • Het café vindt plaats in ontmoetingscentrum De Hooge Bongert,  
  • Hooge Bongert 3 in Zevenaar. De toegang is gratis. 


Samen in gesprek 

Wat heeft het afgelopen jaar voor u en uw naasten betekend? Wij gaan hierover graag met u  in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers!  

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er  is plaats voor maximaal 30 personen. U dient zich van te voren aan te melden met:

  • naam +  telefoonnummer via alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl 

Gezondheidscheck

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden. Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid,  hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis! 

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar,  alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

 

Terug naar overzicht