Alzheimer Café Zevenaar: 28 september

8 sep 2021

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt. Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios voor meer informatie.

Alzheimer Café Zevenaar

  • Dinsdag 28 september 2021, 19:30 tot 21:00 (inloop: 19:00)
  • Het café vindt plaats in ontmoetingscentrum De Hooge Bongert, Hooge Bongert 3 in Zevenaar. De toegang is gratis.

Wie van de drie heeft dementie?

Een vrolijke voorstelling! Twee zussen en een broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Naast het onderwerp dementie gaat de voorstelling vooral over de communicatie tussen de zussen en de broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om zoals in hun kinderjaren. Het is een spel van macht, onmacht, bondjes maken en toch om elkaar geven. Het is een feest van herkenning! 

Aanmelden

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl. Het aantal bezoekers dat zich kan aanmelden is beperkt.

Blijf thuis bij klachten

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden. Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

 

 

Terug naar overzicht