Kom 25 oktober naar de Dagbestedingsmarkt

13 okt 2022

Bent u op zoek naar een passende daginvulling voor u of uw naaste? Of wilt u als vrijwilliger werken bij een dagbesteding? Kom dan langs op de dagbestedingsmarkt! Daarnaast kunnen professionals zich ook oriënteren op dagbesteding voor hun cliënten. Verschillende locatie voor dagbesteding en dagbehandeling vertellen over wat de dagbesteding inhoudt, hoe een dagprogramma eruit ziet en waar zij aandacht aan besteden. Klik hier voor een overzicht met locaties voor daginvulling in de Liemers.

Wanneer en waar?

Datum: 25 oktober 2022
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Plaats: Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert, Hooge Bongert 3, Zevenaar

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl
Klik hier voor de website van het Alzheimer Café Zevenaar.

Alzheimer Café

In Zevenaar kunt u regelmatig terecht in het Alzheimer Café. Het biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neemt u vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt. Klik hier voor meer informatie over het Alzheimer Café in Zevenaar.

Terug naar overzicht