Notaris vertelt wat te regelen bij dementie

2 mrt 2022

Wat moet er geregeld worden als u of een van uw naasten wordt gediagnosticeerd met een vorm van dementie? Wanneer en hoe regel je een (levens)testament? En hoe
ga je om met het tekenen van officiële documenten? Daar komt de notaris over vertellen! U zult tijdens de avond worden meegenomen in de praktische en officiële regelzaken die bij dementie komen kijken.

Komt naar het Alzheimer Café in Zevenaar

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand
mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Binnenkort organiseren we weer een Alzheimer Café bij u in de buurt.
Dit keer is het thema: Notariële regelzaken na de diagnose dementie

U bent welkom op:

Datum: dinsdag 22 maart 2022
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Plaats: Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert, Hooge Bongert 3, Zevenaar

Aanmelden: meld u zich vooraf aan met uw naam + telefoonnummer via alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl ook voor vragen kunt u hier terecht.

De toegang is gratis!

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid,hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

 

 

Terug naar overzicht