´Scenes uit het dagelijks leven met dementie´ in Aerdt

16 okt 2019

Donderdagavond 24 oktober spelen Anne-Marie Troost en Yvonne Ribbink in het kerkje van Aerdt, Kerkweg 26, de voorstelling: ´Scenes uit het dagelijks leven met dementie´. De voorstelling begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur, en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

´Scenes uit het dagelijks leven met dementie´
Leren leven met dementie gaat met vallen en opstaan. Je naaste met dementie gaat zich anders gedragen dan je gewend bent, begrijpt dingen vaak niet meer, is soms boos of verdrietig. Hoe ga je daarmee om? Hoe blijf je het contact goed houden? Herkenbare scènes uit het dagelijks leven met dementie worden door improvisatietheater. Anne-Marie Troost en Yvonne Ribbink laten verschillende manieren zien waarop je in zo’n situatie kunt reageren.
Daarnaast geven zij informatie over wat dementie doet met de hersenen en de gevolgen daarvan voor het gedrag.
Voor wie?
Deze informatie- en ontmoetingsavond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het omgaan met dementie. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Mocht het vervoer voor u een probleem zijn, dan kan “Zorg voor elkaar” Aerdt, misschien iets voor u betekenen. Bel voor overleg met telefoonnummer 06-41301532.
Wanneer en waar?
Donderdagavond 24 oktober in het kerkje van Aerdt, Kerkweg 26, 6913 AK Aerdt.
Aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur, einde ca 20.30 uur.

Terug naar overzicht