Zorgt u voor iemand met dementie Vul de vragenlijst in

30 mrt 2022

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Wij vinden het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen we beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen. Wat vind je als mantelzorger belangrijk? Hoe ervaar je de zorg voor jouw naaste? Deze en meer vragen stellen we aan je, in de Dementiemonitor Mantelzorg.

Zorgt u voor iemand met dementie? Laat ons via de website van Alzheimer Nederland weten door de zogenaamde dementiemonitor in te vullen. Dit is een vragenlijstonderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie. Alzheimer Nederland_Arnhem e.o. en Keten Dementie de Liemers werken hieraan mee. Wij zijn namelijk heel benieuwd hoe het met u gaat en wat uw ervaringen zijn. Dit helpt ons om de belangen van u en uw naaste met dementie te behartigen.

Samen de zorg voor mensen met dementie verbeteren

De resultaten van dit grootschalige onderzoek worden gedeeld met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zorgverzekeraars en gemeenten. Zo beïnvloeden we beslissingen met als doel de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren.

Vragenlijst

Daarom hebben we uw hulp nodig en vragen we u de vragenlijst vóór 1 juni 2022 in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.
KLIK HIER om de vragenlijst in te vullen. Helpt u mee? Alvast hartelijk dank voor uw tijd! 

Resultaat vragenlijst

Zodra het resultaat van de vragenlijst bekend zijn, krijgen we een overzicht met de uitkomsten specifiek voor De Liemers (Didam, Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar en omliggende dorpen). Mits voldoende mantelzorgers de vragenlijst invullen. We kunnen dan dus heel nauwkeurig zien waar we verbeteringen kunnen aanbrengen in de zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Terug naar overzicht